Sprog:
Solopgang: 07:12 Solnedgang: 19:13 Månen op: 18:42 Månen ned: 00:25
Vejret i
Silkeborg
Ikon for vejret lige nu

Software

Weather Display Fremragende program til registrering af vejrdata fra mange typer vejrstationer. Programmet har masser af muligheder og finesser. Programmet er udviklet af Brian Hamilton, New Zealand, som giver en uovertruffen support.
Weather Watch Forum Forum for vejrnørder. Her kan du hente hjælp til næsten alt inden for vejrprogrammer, vejrstationer, scripts mv.
Nordic Weather Network Forum for medlemmer af det Nordiske Vejr Netværk. Forummet drives af Henkka fra Finland.
WXSIM WXSIMATE Program til at lave vejrudsigter med bl.a. dine egne data fra vejrstationen. Programmet er udviklet af Tom Ehrensberger, som er underviser i meteorologi på et universitet i Atlanta, USA. WXSIM har en meget stejl indlæringskurve - men er utroligt spændende at udforske.

Hardware

Agimex A/S i Silkeborg Agimex A/S er importør af Lacross vejrstationer i Danmark. Engrosvirksomhed der bl.a. sælger til byggemarkeder og Bilka
Hobby-Boards Hobby-Boards sælger 1-wire vejrudstyr, som kører via et enkelt netværkskabel. De yder en meget god support og service.

Private hjemmesider

Current weather conditions in Saratoga, Calif. Ken True fra, Saratoga, San Francisco, USA. Ken har lavet en masse gode PHP scripts beregnet til vejr-sider
http://www.tnetweather.com Kevin Reed (Krelvinaz), Western side of Mesa, Arizona, USA. Kevin har lavet topbanner og logo til "Vejret på Buskelundtoften" og det endda ganske gratis. Jeg skylder Kevin en stor tjeneste, for jeg synes han har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Kevin har også hjulpet mig med PHP-kode til skift mellem dansk og engelsk her på siden.
http://www.proweatherstore.com/weather/ Mike Challis fra Long Beach, Washington, USA (Long Beach Weather) har hjulpet mig rigtig meget med en masse PHP scripts. Bl.a. har han udviklet videre på min rapportside, og været med til at gøre mine PHP sider mere sikre mod hacker angreb. Mike har sammen med Ken True udviklet en Gratis vejrside skabelon, som er lige til at gå til og nem at installere.
Krister (kv-swe) Krister (kv-swe) har lavet multigraf scriptet, som du finder på grafsiden. Krister bor i Sverige, Hasslösavädret (Ligger mellem Skara og Lidköping).
Grahams Beach Weather Data Brian fra Grahams Beach, New Zealand. Brian har lavet programmet Weather-Display. Han yder en fantastisk support på sit program.
http://www.hebrides-weather.co.uk Martin (Budgie) har lavet et banner til "Vejret i Silkeborg" hvor han har brugt et af billederne fra galleriet. Martin bor på Hebriderne, Skotland. (Skotsk ø-gruppe med 25.000 indbyggere)
Martins banner finder du nederst på bannersiden.
http://www.nordicweather.net/ Henkka fra Halikko, Finland har hjulpet mig rigtig meget med PHP scripts på min rapportside. Han har en rigtig god vejr-hjemmeside (www.nordicweather.net) i et meget flot design og med en masse funktioner.
http://www.jcweather.us/ Jim McCurry fra Mauston, USA har lavet et rigtig godt PHP script, som udtrækker data fra Wunderground. Jim har vejrsiden Juneau County Weather, som er lavet i et meget flot design og med en masse funktioner.
Ole Milli Ole Milli fra Aalesund i Norge. Jeg har hjulpet ham med en del af hans hjemmeside

Diverse

Silkeborg Turistbureau Silkeborg Turistbureau. Officiel turistside for Silkeborg.
Webstat Webstat - fremragende script til få penge, der logger og laver statistik over alle dine besøgende.

Private danske hjemmesider

Vejret i Voer, Danmark v/Mogens Mogensen fra Voer. Jeg har hjulpet Mogens med at få hans hjemmeside op at køre.
Vejret i Fensmark, Danmark v/Ole Jørgensen fra Fensmark. Jeg har hjulpet Ole med at få hans Vejrside op at køre.
Strandvejr, Danmark v/Søren Knudsen fra Sortsø Strand, Falster.
Vejret i Broballe v/Claus-Jørn Hjelm fra Broballe, Nordborg.
Vejret i Langesø, Danmark v/Christian Pejstrup fra Langesø, Sjælland.
Vejret i Hadbjerg v/René Møller fra Hadbjerg v/Hadsten.
Astrophoto Fremragende billedegalleri lavet af fotograf Jesper Grønne fra Silkeborg
Foto Jesper Fotograf Jesper Grønne fra Silkeborg. Har et ganske imponerende fotogralleri og billedebureau.
Vejret i Herlev, Danmark Vejret i Herlev v/Steffen Vestergård

PRIVATLIVSPOLITIK | KONTAKT © 2006-2023 silkeborg-vejret.dk v/Henrik Jessen